Sayfalar

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Bir düşmeye gör

Manchester United, çoğunluğu Almanya Milli Takımı'nda ve Bayern Münih'de oynayan futbolcuları kadrosuna katmayı amaçladı ama başarılı olamadı.

İşte İngiliz devine "hayır" diyen isimler:


Muller, Reus, Robben, Kroos ve Benatia... Bu futbolcuların ortak özellikleri, kabus gibi geçen bir sezonun acılarını dindirmeyi amaçlayan Manchester United'ı reddetmeleri...

Bayern Munih'in golcüsü Thomas Muller, ManU'nun astronomik teklifini reddettiğini açıkladı. Bild'e konuşan Muller, reddetmesine neden olarak kulübüne bağlılığını gösterdi.

Transfer iddialarında adı sıklıkla geçen Marco Reus'un da gelen teklifi reddettiğini Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo duyurdu. Cerezo'nun amacı, kulübüyle Reus'un adının karıştığı dedikoduları yalanmaktı ancak şöyle bir cümle kurdu: "Adam, Manchester United'ın büyük teklifini reddetti. Bizim onu daha az paraya almamız mümkün değil.

Roma'nın stoperi Mehdi Benatia'nın da "van Gaal ile anılmaktansa Bayern Münih'e gitme ihtimali daha çok ilgimi çekiyor." açıklaması yaptı.

Arjen Robben de kariyerinin en önemli teknik adamlarından Luis van Gaal'e "hayır" diyenlerden... Robben, "Böyle bir ihtimal yok, Bayern'de kalacağım." şeklinde konuştu.

Manchester United, Premier League'de geçen sezonu 7. sırada bitirince transfer pazarının dışında kalmış görünüyor. Bu sezona da Swansea yenilgisiyle başlayan ManU'nun Arjantinli yıldız Angel Di Maria'ya ilgisi biliniyor. Luke Shaw'u ve Ander Herrera'yı transfer eden Manchester United'ın transferdeki hedefine ulaşması yolunda teklif edilen miktardan çok, oyuncunun isteğinin ön planda olacağı aşikar.

Galatasaray'dan Wesley Sneijder'ın da van Gaal'i reddettiği ve bu durum karşısında Hollandalı çalıştırıcının vatandaşına çok kızdığı da iddia ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder