Sayfalar

21 Şubat 2014 Cuma

HACIOSMANOĞLU: "ÇİVİLER HER YERDE!"

Trabzonspor Başkanı, elindeki çekiçle tüm sorunları çivi olarak görüyor!




Trabzonspor, deplasmanda çok da iyi oynamadığı, şaşırtacak derece berbat rakibi  karşısında zaman zaman cesur davrandığı, tartışmalı bir kararla ağlarla buluşan topunun gol değeri kazanmadığı maçta Juventus'a 2-0 yenildi.

Golün geçerlilik kazanmadığı pozisyonu herkes yorumladı. Bana göre de yanlış karar verdi hakemler... Ancak belki sadece bir kişinin aklına hakemin ayarlandığı geldi: Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu.

Hacıosmanoğlu'nun niteliği, yeterliliği, bu göreve uygunluğu Trabzonspor Kulübü seçmenlerinin sorunu. Ancak söylediği sözlerden sonra mesele herkesin sorunu oldu.

DHA'ya konuşan Trabzonspor Başkanı, "Kardemir Karabükspor maçında da hakem hatası oldu ve yine 6 hakem uygulaması. Burada da hata var ve yine 6'ncı hakem" sorusuna şu cevabı verdi:

"Şike devam ediyor. Her yerde devam ediyor, demek ki. Bizim orada hakemler ayarlanıyorsa burada da ayarlanıyor."

Hacıosmanoğlu'nun bu sözlerinden sonra yapılacak iki şey var:

1. Konunun UEFA tarafından hemen araştırılması, hakemlerin sorgulanması gerekiyor. Şikeye sıfır tölerans bunu gerektirir. Dahası Hacıosmanoğlu Karabükspor maçının hakemini de suçluyor; bu konu da TFF'nin sorumluluğunda.

2. Bir meczubun sözlerini dikkate almamalı ama her şeye rağmen bir kulübün en yetkili ve sorumlu kişisi olarak bir dahakine ağzından çıkanı kulağının duymasını garantileyecek bir ceza verilmeli.

Bakalım hangisi olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder