Sayfalar

4 Ağustos 2012 Cumartesi

OLİMPİK RUHU YÜKSEK ZENGİNLER!

Olimpiyat Oyunları, eskiden sadece amatörlere açıktı ve spordan para kazanma ayıbını (!) sergileyenler hemen kapı dışarı edilirdi. Artık durum değişti.
Maria Şarapova

Londra 2012'de Forbes dergisinin bile dikkatini çekecek kadar iyi kazanan sporcular bulunuyor. Olimpiyatın amatör ruhuna aykırı görenlere rağmen üst düzey sporcuları binlercesinin arasında izleme şansı bulan sporseverlerin itiraz ettiğini söylemek güç...
Roger Federer
















Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden sporcular arasında en çok kazanan isim, finalde Andy Murray ile altın madalya mücadelesi verecek Roger Federer. Andy Murray de 16'ncı sırada kendine yer bulmuş durumda.
LeBron James

İkinci sıradaki sporcu ise ABD Basketbol Milli Takımı'ndan LeBron James... Bu sporcuyu aynı takımdan Kobe Bryant izliyor.
Olimpiyatın en zengin kadın sporcusu yine bir tenisçi; Maria Şarapova. Ve "Rüya Takım"dan Kevin Durant, en zengin olimpik sporcu listesinin ilk beşini oluşturuyor.
Usain Bolt













Londra 2012'de seyredeceğimiz sporculardan basketbol ve tenis dalları dışındaki en zengin sporcu, atletizmin yıldızı Usain Bolt. Bolt, yedinci sırada bulunuyor.
Michael Phelps, 21 olimpiyat madalyasına ulaştı ama en zengin 20 sporcu arasında adı bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder