Sayfalar

30 Mart 2013 Cumartesi

KIRILMA HAFTASI MI?

Spor Toto Süper Lig kırılma haftasında... Alınacak sonuçlar, son yedi haftanın kaderini belirleyecek gibi görünüyor.


23 Mart 2013 Cumartesi

EN GÜZEL YENGE

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal’ın eşi ve Türk Böbrek Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Selda Topal, geçtiğimiz aylarda çıkardığı şiir kitabı ile başlattığı kampanya sayesinde beş adet diyaliz cihazı alarak böbrek vakfına bağışladı.

21 Mart 2013 Perşembe

MARŞINI SÖYLEMEM AMA OYNARIM!

Milli marşını söylemediğini gururla açıklayan futbolcu neden o ülkenin takımında oynamaya devam eder?

İspanya Milli Futbol Takımı'nda oynayan Barcelona'lı futbolcu Sergio Busquets, ülkesinin milli marşını hiçbir zaman söylemediğini açıkladı. Açıklama, Fransa Milli Marşı'nı kendisine kimsenin söyletemeyeceğini duyuran Karim Benzema'ya destek olarak yorumlandı.

19 Mart 2013 Salı

"FLAMİNGOLAR BİZE EMANET"

FIBA Avrupa Challenge Kupası çeyrek final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka'nın, Fransız ekibi Paris Levallois'i 85-69 mağlup ettiği maçta flamingolarla ilgili pankart açıldı. 
Flamingoların Karşıyaka'nın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Karşıyaka taraftarları, maçta açtıkları pankartla mesaj verdi. Maçta Türkçe-Fransızca "Flamingolar Bize Emanet" pankartı açan Karşıyaka taraftarları, maç öncesinde sosyal medyada yaptıkları yazılı açıklamada "İzmir Körfez ve Limanı Rehabilitasyon Projesi"ni sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni uyarıyoruz: Biz Karşıyakalıyız, flamingo yemeyiz, flamingoların mahallesini yedirtmeyiz." dediler.

13 Mart 2013 Çarşamba

BÜYÜK İŞ

Galatasaray, sezon başından bu yana sergilediği en iyi futbolla Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Galatasaray'ın Schalke'yi elemesi, iyi futbolun iyi futbolcularla onandığını gösterdi. İyi bir kaleci, hatasız savunma; sadece koşmayan ve sadece pas yapmayan, mümkünse her ikisini aynı oranda yapabilen bir orta saha ve gece uyku kaçıracak forvet hattı... Galatasaray, Almanya'daki rövanşta bu tanımlara uyan futbolcularla özellikle ilk yarıda maçı hakedecek bir oyun sergiledi.

11 Mart 2013 Pazartesi

TAKIMIN DİBİ

Fenerbahçe'nin şu anda Türkiye'nin en takım gibi takım olduğunu herkesin kabul etmesi gerekiyor. İyi bir teknik direktör takımı olma yolunda da büyük mesafe almış durumda.

Fenerbahçe, Bursaspor'u yenerken bu sezon altıncı kez yenik duruma düştüğü bir maçı çevirmiş oldu. Yeşil beyazlılar, önde baskıyla başladı; golü de erken buldu ama sarı lacivertlilerin artık oturan ve giderek taraftarın da benimsediği oyunu karşısında yetersiz kaldı.

2 Mart 2013 Cumartesi

HEPİMİZİN ALTINI


Başarıların kitleleri birleştirdiğini sanıyorsanız ya fena halde yanılıyorsunuz ya da Türkiye'de yaşamıyorsunuz.

Önce futbol takımlarının, sonra diğer spor dallarının kulüp mücadelelerinde tutkunu olduğumuz renkler sahada değilse heyecanlanmayı bırakalı çok oldu. Hatta rekabet ettiğimiz kulübün bir takımıysa sahadaki, açık açık rakibini tutmayı normal kabul ediyoruz. Devir böyle, "Yok, ben Türk takımını tutarım arkadaş!" diyenlere ise zarar gelmeyeceğine inandığımız ihtiyarcık muamelesi yapıyoruz.