Sayfalar

27 Haziran 2013 Perşembe

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ Mİ?


Fenerbahçe'nin ligden çekilmesini istemek romantik bir hareket tarzı olabilir ama genlerinde realistlik vardır.
Fenerbahçeli taraftarların aklında 3 Temmuz sürecinin ilk günlerinde yapılan "Bizi düşürün!" çıkışı var. Bunu, Fenerbahçeliler dışında kimse göze alamadı. Çünkü hala Fenerbahçe, Anadolu'ya gittiği her yerde bereketini de götürüyor. (Fahiş bilet fiyatlarını hatırlayın)


Fenerbahçe büyük olduğu için sevilmez. Zaten hep büyüktü. Fenerbahçe büyüklüğü tanımladığı için sevilir. Başka bir şeydir. 

Küçülemez, bakmayın son zamanlarda insanın içini daralttığına; daralamaz. İddiasından asla vazgeçmez. Kafa tutmak karakterinde vardır. Hep en üst düzeyde rakiplere meydan okur, amatörleri bile çubukluyu giydikten sonra ikincilikle yetinemez.

Sezon bittiğinde yeri üzse bile bir sonraki sezon yine heyecan verir. Sezon başı şampiyonlukları hep Fenerbahçe'nindir. Fenerbahçe yıldız transferi yapmaz, yıldızlar Fenerbahçe'yi tercih eder; burnu büyüktür. 

Sokağa çıksa kaldırımda taraftar bulur ama onu görkemli yapan Saracoğlu'dur, bundan vazgeçilmez. Romantik jestlerin değil, realist kararların takımıdır Fenerbahçe. Genlerinde vardır. 

Fenerbahçe'nin asıl cevabı, en üst ligde yer alıp yıkamayacaklarını göstermek olmalıdır. Tökezlemesini bekleyenlerin karşısına dikilmelidir. 

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMEMELİDİR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder