Sayfalar

31 Temmuz 2013 Çarşamba

MİLYONLAR HAVADA UÇUŞUYOR

Avrupa'da transfer hareketliliği Fransa'dan sonra İngiltere'de yaşanıyor.

İngiltere'de transfer gündemini Bale, Suarez, Fabregas ve Rooney oluşturuyor.

İspanyol devi Real Madrid, kesenin ağzını açtı; Tottenham'ın Galli yıldızı Gareth Bale'i kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Tottenham Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Levy, Bale'in tüm zamanların en pahalı transferi olması için çabalıyor gibi. İddia, Bale için 100 milyon avro ve Luka Modric'in istendiği yönünde...

26 Temmuz 2013 Cuma

SU ÜSTÜNDE YÜRÜMEYE GEREK KALMADI

Trabzonspor için maç başlamadan önce kağıt üzerinde Volkan ile Olcan kanatlardan bindirir, Henrique bastırır, Adrian sızar gibi düşünülüyordu ancak bu futbolcuların 3-0'lık galibiyete rağmen en hafif ve kibar tabirle hazır olmadıkları görüldü.

Özellikle ilk yarı boyunca hatta Trabzonspor'un ikinci golü bulduğu dakikalara kadar Derry City'li futbolcular fiziksel olarak rakibinden üstündü. Dakikalar ilerledikçe fiziksel güçten düşmesi Trabzonspor'un işine geldi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba

YARGITAY BAŞSAVCISI ONAMA İSTEDİ

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, hazırladığı tebliğnameyi tamamlayarak davaya bakacak Yargıtay 5. Ceza Dairesine gönderdi. Başsavcılık, şike davasında, aralarında Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in de bulunduğu bazı sanıklar hakkında verilen mahkumiyet kararlarının onanmasını istedi.

Tebliğnamede, Aziz Yıldırım hakkında, spor müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla Türkiye Profesyonel Süper Ligi'nde şike ve teşvik primi suçlarını işlemek amacıyla suç örgütü kurup yönetmek suçundan kurulan mahkumiyet hükmünün onanması istendi.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

BİR KÖŞE YAZISI ŞABLON DENEMESİ VE AĞIZDA BIRAKTIĞI KEKREMSİ TAT

Zaman gazetesinde Hüseyin Gülerce'nin 19 Temmuz Cuma günkü yazısını okuduktan sonra aklıma geldi. Acaba yazıda küçük değişiklikler yapılsa nasıl olurdu? Küçük değişiklikler de sadece birkaç ismi değiştirmek, yazının anlam bütünlüğünü bozmayacak şekilde eklemeler ve çıkarmak yapmaktan ibaret olacaktı.

Ortaya şöyle bir sonuç çıktı:

Erdoğan gitsin, AK Parti kalsın” planı…

Gezi Parkı olaylarında ortak slogan, “Erdoğan istifa”ydı. Sonra fısıltı halinde şu yayıldı: “AK Parti, istikrar için çok önemli. Zaten AK Parti’nin bir alternatifi de yok.

Mesele, Başbakan Erdoğan’la ilgili. Erdoğan otoriterleşiyor, sivil vesayeti inşa ediyor. Kimseyi dinlemiyor. Erdoğan giderse mesele kalmaz…” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Numan Kurtulmuş, 23 Haziran’da katıldığı bir televizyon programında fısıltıyı dillendirdi ve “AK Parti kalsın, Tayyip Erdoğan gitsin istiyorlar.” dedi.

17 Temmuz 2013 Çarşamba

KUPA VEREM Mİ?

Önümüzdeki maçlara biz de bakmak istiyoruz ama iki lafı bir araya getiremeyen futbolcu sığlığıyla değil...
Hürriyet gazetesinde Kenan Başaran iç gıcıklayıcı ve harika bir yazı yazmış. Biraz vicdanım olsa (!) 2010 - 2011 sezonunda Fenerbahçe'nin elde ettiği şampiyonluk kupasını en çok hak edene değil de en çok isteyene veresim geliyor! 

7 Temmuz 2013 Pazar

YABANCI SEVDASI

TFF'nin yabancı sınırıyla ilgili kararı tartışma yarattı. Peki gerçekten AB vatandaşı futbolculara kapıların açılması mümkün mü?
Futbolumuzun bir çok sorunu arasında yabancı futbolcu sınırı belki aslında en önemlisi değil ama üzerinde yapılan tartışma Yıldırım Demirören başkanlığındaki Futbol Federasyonu yönetimini sona erdirebilecek gibi görünüyor.