Sayfalar

31 Temmuz 2013 Çarşamba

MİLYONLAR HAVADA UÇUŞUYOR

Avrupa'da transfer hareketliliği Fransa'dan sonra İngiltere'de yaşanıyor.

İngiltere'de transfer gündemini Bale, Suarez, Fabregas ve Rooney oluşturuyor.

İspanyol devi Real Madrid, kesenin ağzını açtı; Tottenham'ın Galli yıldızı Gareth Bale'i kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Tottenham Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Levy, Bale'in tüm zamanların en pahalı transferi olması için çabalıyor gibi. İddia, Bale için 100 milyon avro ve Luka Modric'in istendiği yönünde...


İngilizlerin efsane futbolcularından Gary Lineker, Bale olmadan Tottenham'ın sıradanlaşacağını iddia etti. Tottenham'ın eski yıldızı Glenn Hoddle da Real Madrid'e transferinin Bale için felaket olabileceği uyarısında bulundu.

Bu arada adı "bir miktar para +" cümlesinde geçen Modric için Manchester United'ın istekli olduğu biliniyor ve İngiliz devinin 20 milyon pound önerdiği belirtiliyor.

Manchester United'ın kadrosuna katmak için azimle çaba harcadığı bir diğer futbolcu da Barcelona'nın İspanyol yıldızı Cesc Fabregas.

ManU iki kez reddedildi ve üçüncü kez yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. United'ın 20 ve 30 milyon pound tutan ilk önerilerini 35 milyona çıkardığı öğrenildi.

Ada'da neredeyse kabak tadı veren bir başka transfer hikayesinin başrolünde ise Luis Suarez var. Liverpool'un Uruguaylı yıldızını Arsenal istiyor.

35 milyon poundluk teklifle kapıyı çalan Londra ekibi, 40 milyon istenince teklifini 40 milyon 1 pounda çıkarmıştı. Ya tok satıcı görünmeyi amaçlayan ya da yıldızını elinden kaçırmak istemeyen Liverpool fiyatı 50 milyon pounda yükseltti.

Manchester United'ın mutsuz yıldızı Wayne Rooney'i İngiliz kulüpleri iştahla bekliyor ancak bir iddia hayal kırıklığı yarattı.

Öncelikle ikinci Chelsea günlerini yaşayan Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği Rooney'nin hiçbir Premier League ekibine satılmayacağı ortaya atıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder