Sayfalar

1 Mayıs 2013 Çarşamba

AMSTERDAM'A GİDİYORUZ!

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde rakiplerinin apoletlerini söke söke finale yürüyor..
Tarih 20 Eylül 2012… Şampiyonlar Ligi'nde Spartak Moskova'ya elenen Fenerbahçe, Avrupa Ligi grubundaki ilk maçında, Marsilya karşısında… Biri Alex'in attığı golle 2-0 öne geçen temsilcimiz, maçtan son dakikalarda yediği gollerle 2-2 berabere ayrılıyor. Fatura, Alex'i 67'nci dakikada oyundan alan Aykut Kocaman'a kesiliyor.

Tarih 29 Eylül 2012… Fenerbahçe'nin rakibi Kasımpaşa… Sarı lacivertliler, özelikle ikinci yarıdaki kötü oyunla 2-0 mağlup oluyor. Maç, dünya gözüyle Alex de Souza'yı izlediğimiz son karşılaşma oluyor. Sonrası malum, efsane ile yollar ayrılıyor.

Tarih 22 Aralık 2012… Deplasmanda büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, artık evinde de yenilmez değil. Medical Park Antalyaspor'dan sonra Karabükspor da Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan galibiyetle ayrılıyor.

Tarih 23 Aralık 2012… Fenerbahçe bir badire daha atlatıyor. İlk yarıda, 27 puanı olan sarı lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman, "Kendimi güçlü hissetmiyorum" sözleriyle istifasını açıklıyor. Takım ve başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetim, Kocaman'ı görevde kalması için ikna ediyor.



Neler Yaşandı Neler!

Avrupa Ligi'nde, finalin kapısında olan Fenerbahçe'nin futboluna ve aldığı sonuçlara övgüler düzmeden önce temsilcimizin çok değil, bir kaç ay önce krizden krize yuvarlandığını hatırlamamız, elde edilen başarıyı daha iyi anlamamızı sağlıyor.

Devamını okumak için TRT Haber DD Mayıs Sayısı'nı iPad, iPhone ve Android cihazlarınızdan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder