Sayfalar

6 Mayıs 2013 Pazartesi

FENERBAHÇE KRİTİK DÖNEMEÇTE

Sarı lacivertliler, şampiyonluğu en büyük rakibine kaptırdı; 10 puan geride kaldı ve eğer gidişatı tersine çeviremezse lig ikinciliği bile tehlikede..

Fenerbahçeliler, daha geçen hafta takımlarının Avrupa Ligi finalinde oynadığının hayalini kuruyordu, bugün ise lig ikinciliğini kaybetmekten korkuyor.



Avrupa Ligi'nden elendikten sonra zayıf şampiyonluk şansını da sürdüremeyen Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın deyişiyle A'dan Z'ye berbat bir oyun sergiledi. Sarı lacivertliler, 2-0 yenildiği rakibine adeta umut verdi.

Rakip umutlandı, Fenerbahçe sıkıntıya düştü. Sarı lacivertliler, kötü gidişi tersine çeviremezse Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak için gerekli ikinciliği de elinden kaçırabilir.

Eskişehir deplasmanından galibiyetle dönen Beşiktaş, Fenerbahçe ile olan puan farkını üçe indirdi.

Kalan haftalada Fenerbahçe'yi daha zorlu rakipler bekliyor. Önce şampiyon Galatasaray ile karşılaşacak sarı lacivertliler, son hafta da lige tutunmaya çalışan Karabükpor'a konuk olacak.

Beşiktaş'ı ise daha rahat maçlar bekliyor.

Ligde hedefi kalmayan takımlar ile karşılaşacak siyah beyazlılar bu hafta Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Sonrasında ise Kayseri deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe için kara bir tablo çizmek mümkün. Türkiye Kupası da alınamazsa yıkım büyük olacaktır. Tablonun olumluya dönüşmesi için ise çok değil, iki galibiyet yetecek: Galatasaray derbisinde galibiyet, Türkiye Kupası finalinde zafer... Yarı finaldeki Eskişehirspor maçında golsüz beraberlik bence bu aşamada rahatsız etmeyecektir. Karabükspor maçında ise skoru umursayacak kimsenin olacağını sanmıyorum.

Fenerbahçelilerin enseyi karartmasına gerek yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder