Sayfalar

22 Ağustos 2013 Perşembe

EN GÜZEL KAÇAN GOL

Nicolas Anelka'nın futbolu bıraktığı iddiası ortaya atıldı. Gerçek sonra ortaya çıktı. Türk futbolseverler ve özellikle Fenerbahçeliler, Fransız futbolcuyu attığı gollerden çok kaçırdığı "çok güzel" gol nedeniyle daha sık anıyor.

Sky Sports'un yaptığı haberde, Fransız yıldız Nicolas Anelka'nın idmanı terk ettiği ve kendini durdurmak isteyen teknik ekibe futbolu bıraktığını söyleyip tesislerden ayrıldğı iddia edilmişti.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Bromwich Albion'un resmi internet sitesinden bu konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi: "Nicolas Anelka, hafta sonu oynanacak Everton maçı kadrosunda yer almayacak. Oyuncuya bir vefat olayı nedeniyle izin verilmiştir."

Nicolas Anelka, yaklaşık bir buçuk yıl oynadığı Fenerbahçe'de 39 maça çıktı, 14 gol attı. Sarı lacivertli taraftarlar, Fransız futbolcuyu attığı goller ve Denizli'de kaçan şampiyonluk maçında Christoph Daum tarafından yedek kulübesinde oturtulmasının yanı sıra Galatasaray maçında kaçırdığı golle anıyor.

İşte o pozisyon:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder