Sayfalar

2 Temmuz 2012 Pazartesi

EN KÖTÜLER BURADA!


HEP EURO 2012'NİN EN İYİLERİNDEN SÖZ ETMEYELİM VE TURNUVANIN EN KÖTÜ 11'İ İLE SİZLERİ TANIŞTIRALIM...
Mihalis Sifakis (YUN)
Yunanistan'ın Almanya'ya 4-2 yenildiği maçta belki iki golde yapabileceği bir şey yoktu ama özellikle Lahm'ın golündeki hatası onu en kötü 11'in kalecisi yaptı.
Gregory Van Der Wiel (HOL)
Hollanda Milli Takımı'ndan ismi açıklanmayan bir futbolcu onun için "Futboldan başka her şeyle ilgileniyor" demişti. Dahası özellikle bire birde iyi bir savunmacı ama hücuma katkısı neredeyse hiç yok.
Richard Dunne (İRL)
İrlanda'nın ağır yenilgiler almasında tek suçlu o değil elbette ama bir takım üç maçta dokuz gol yiyorsa ilk fatura savunmaya çıkar.
Sergei İgnaşeviç (RUS)
Yunanistan yenilip elenen Rusya Milli Takımı'nda golden önceki taç atışı sırasında yapılan hatanın cezası eskiden olsa Sibirya'ya sürgündü.
Michal Kadlec (Ç.CUM)
Alan Zagoev, adını büyük kulüplerin transfer listesine yazdırdığı gün karşısında o vardı! Çek sol bek, o günden bu yana "uzak durulması gerekenler" listesinde.
Nigel De Jong (HOL)
11'deki bir diğer Hollandalı, iki yıl önceki Dünya Kupası finalindeki zalim faulleriyle dikkat çekmişti. EURO 2012'deki performansı bunu da arattı.
Florent Malouda (FRA)
Bir futbolcu hem Fransa milli takımında oynasın hem Premier League tecrübesi olsun ve hatta Chalsea ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olsun ama bu kadar kırılgan olsun! Florent'i kadrosunda isteyecek kulüpler Brezilya Ligi'nde mücadele ediyor.


Arjen Robben (HOL)


Hollanda'nın performansından sonra menajerlik oyunu oynayanlar bile Arjen'e şüpheyle yaklaşacaklardır!
Samir Nasri (FRA)
Attığı golle eleştirilere son vermeyi amaçlıyordu ama sonrasında çenesini ayaklarından daha çok çalıştırdı!
Robin van Persie (HOL)
Bu haberi hazırlarken en kötüler listesine kolay yoldan Hollanda Milli Takımı'nı yerleştirmek de mümkündü ama Nasri'nin, Malouda'nın ve diğerlerinin hakkını (?) yemek istemedik! Ama en kötülerin forveti olmayı veteranlar gibi oynayan van Persie kesinlikle hakediyor...
Helder Postiga (POR)
Beşiktaşlılar neden Almeida'nın başarılı olmasını istiyordu? Belki birilerinin dikkatini çeker ve kurtuluruz diye düşünüyorlardı. Ancak Postiga'nın performansını gördükten sonra hallerine şükretmişlerdir.

Kaynak: bleacherreport.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder