Sayfalar

9 Temmuz 2012 Pazartesi

“HUYSUZ VE KİBİRLİ”

İSMİNİN AÇIKLANMASI İSTEMEYEN HOLLANDALI BİR FUTBOLCU, NEREDEYSE TÜM TAKIM ARKADAŞLARINI SUÇLADI.

“Huysuz ve kibirli hareketleriyle ‘Ben Arjen Robben’im. Beni oyundan alamazsınız!’ diyordu.”
“Hollanda takımında neler olmuş, neler!” dedirten bu sözlerin sahibi, Hollanda’da bir gazeteye konuşan ve ismi gizli tutulan Hollandalı bir futbolcu. Futbolcunun anlattıklarına bakılırsa Hollanda Milli Takımı’nın yaşadığı başarısızlık sürpriz değil. Dahası suçlamalarının hedefi sadece Robben değil:
“Gregory van der Wiel, futbol dışında her şeyle uğraşıyordu. Takımdan farklı giyinir ve bütün vaktini süslenmeye ayırırdı. Rap dinlemek ve saçlarını her gün yaptırmaktan başka amacı yoktu. Onu kulaklıksız görmek neredeyse imkansızdı.”
İsmi gizli futbolcu, van Persie ile Afellay’ı da hedef aldı:
“Kampın ilk gününden itibaren Robin van Persie ile Ibrahim Afellay takımın bir parçası olmaya çabalamadı. Afellay kampın en nefret edilen kişisiydi. Ortalıkta, “Ben Barcelona’da oynuyorum, ya siz?” edasıyla dolaşırdı. Takımdan birinin doğum günü için hediye almak üzere 10 avro bile vermedi.”
Yaşananların gizli kalması gerektiğinin farkında olan futbolcu, başarısızlığı birlikte yaşadıklarını belirterek “Birlik olmalıydık. Aynaya bakıp kendimizi sorgulamamız gerekir.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder