Sayfalar

9 Temmuz 2012 Pazartesi

STİL SAHİBİ (?) TEKNİK DİREKTÖRLER


TAKTİK YA DA KADRO SEÇİMİ AÇISINDAN DEĞİL, MODACI GÖZÜYLE TEKNİK DİREKTÖRLERİN YAPTIĞI HATALARI SIRALIYORUZ.
Teknik direktörler futbolcular kadar olmasa da göz önünde kişiler. Kimilerinin her dediği olay, her giydikleri erkek modasını etkileme gücüne sahip. Bu türden teknik adamlara Jose Mourinho’yu, Roberto Mancini’yi örnek gösterebiliriz.
Kimi teknik adam için ise moda, stil gibi kelimeler anlam ifade etmiyor.
Burada onları değerlendirdik.
                  
1. OLEG BLOHİN (UKR)
Ukrayna bayrağının renklerinde tişörtü ve eşofmanıyla dünyanın en prestijli turnuvalarından birinde yapılacak İngiltere maçından çok, hafta sonu oynanacak lig karşılaşmasına hazırlanan yardımcı antrenör görünümünde.
2. LAURENT BLANC (FRA)
Dünyada “Soul Patch” olarak adlandırılan saç/sakal modası var ama bu yaklaşık 50 yıl önceydi! Evet, bu modaya uyanlar da var ama onlar da genellikle müzisyenler ve saçlarla favorileri daha kısa tutuyorlar.
3. SLAVEN BILIC (HIR)
Genç, yakışıklı, rock grubu gitaristi… futbolla ilgilemeyenleri bile yüzüne şöyle bir baktıracak Slaven Bilic’in bu bereyle hiç şansı kalmıyor.
4. BERT VAN MARWIJK (HOL)
Favori, 60 yaşındaki çalıştırıcının giydiği bu kıyafeti sponsorlar zoruyla giymesi. Plase, genç görünme isteği. Sürpriz, Amerikalı tenisçi kardeşler Williams’lara özenmesi.








5. MORTEN OLSEN (DAN)
Eski moda objeler zaman zaman günümüze dönüyor ama genellikle Harry Potter filmlerinde… Olsen, neyse ki 20’nci yüzyılın başlarındaki oyun anlayışını teknik direktörlüğüne yansıtmıyor.


6. JOACHIM LOW
Almanya’nın başarılı teknik direktörüne tavsiyemiz ya berberini değiştirmesi ya da berberini kafaya tas geçirerek tıraş etmekten vazgeçirmesi.













Kaynak: bleacherreport.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder